Joomla Template by Create a Website

Wilt u met meerdere mensen bij ons komen eten, dan bieden wij de volgende mogelijkheden. Groepen tot 15 personen kunnen a-la-carte in ons eetcafé. Vanaf acht personen bestaat er ook de mogelijkheid om een buffet te organiseren. Deze buffetten vinden tot 15 personen plaats in ons eetcafé. Grotere groepen (tot 30 personen) kunnen gebruik maken van de zaal die zich op de eerste verdieping bevindt. Het lopend buffet is dan geheel besloten voor uw gezelschap waarbij een privé barkeeper u zal voorzien van drankjes. Aansluitend aan het buffet kunt u de ruimte ook huren voor een borrel of feestje. Verdere informatie kunt u vinden onder de kop zaal.

Stamppottenbuffet

Het stamppottenbuffet bestaat uit vier verschillende stamppotten. Te denken valt aan hutspot, zuurkool, rauwe andijvie en boerenkool (seizoen). Deze worden geserveerd met rookworst en een gehaktbal. Eventueel kan het buffet worden uitgebreid met de Groninger rijsttafel. Natuurlijk zullen de gebruikelijke tafelzuren en garnituren niet ontbreken. Het buffet kunt u uitbreiden met vooraf mosterdsoep met stokbrood met kruidenboter, en als dessert bieden wij vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom.

Prijzen per persoon:
stamppotbuffet € 12,50
incl. voorgerecht € 16,50
incl. voorgerecht en nagerecht € 19,50

Stoofpottenbuffet

Tijdens het stoofpottenbuffet serveren wij drie verschillende stoofjes; varkensstoof, runderstoof en visstoof. Dit wordt aangevuld met rijst, aardappelen, warme groente en salade. Dit buffet kan worden uitgebreid met tomatensoep en stokbrood met kruidenboter en vanille-ijs met chocoladesaus en slagroom na.

prijzen per persoon:
stoofpottenbuffet € 16,-
incl. voorgerecht € 20,-
incl. voorgerecht en nagerecht € 23,-

Combi-buffet

Dit buffet bestaat uit kipsaté met pindasaus, spare-ribs met knoflooksaus, zalmfilet met dilleroomsaus en vegetarische quiche. Dit alles wordt aangevuld met rijst, aardappelen, warme groente en salade.

Prijzen per persoon:
combi-buffet € 19,50
incl. voorgerecht € 22,50
incl. voorgerecht en nagerecht € 25,50

Om er voor te zorgen dat deze mogelijkheden minstens kostendekkend zijn vragen wij een zaalhuur van 15 euro per uur, deze vervalt bij een omzet van 350 euro. Deze buffetten staan wat betreft het hoofdcomponent vrijwel vast, zit u echter over een ander voor- of nagerecht te denken dan is er natuurlijk van alles mogelijk...

Heeft u vragen? mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.