Joomla Template by Create a Website
visgerechten:  
Visstoofpotje gegratineerd met brie en verse bieslook 16,00
Roergebakken Gamba’s met knoflooksaus 16,00
   
vegetarische gerechten:  
In soja gemarineerde Seitan gebakken met verse groenten   15,00
Croquetten van courgette en oude kaas met salsa-chillisaus  15,00
   
vleesgerechten:  
Runderstoofpotje van runderhals met sereh en limoenblaadjes 16,00
Sate van kippendijtjes met pindasaus     16,00
Wienerschnitzel met Stroganoffsaus  16,00
Varkensstoofpotje van procureur met spekjes en ketjap   16,00
Runderburger met spek, kaas, augurk, jalapeño en curry 15,00
Gegrilde kalfsentrecôte met peperroomsaus 18,00
In spek gewikkelde varkenshaas met champignonroomsaus 17,00
Sukade gestoofd in Leffe dubbel 16,00