Joomla Template by Create a Website

Boven ons eetcafé op de eerste verdieping bevindt zich een zaaltje dat uitstekend gebruikt kan worden voor besloten borrels en andere feesten tot 60 personen. De zaal bevindt zich aan de voorzijde van het pand en beschikt over een eigen bar. Tijdens uw feest of borrel zal er de gehele avond één van onze medewerkers achter de bar staan om u te voorzien van drankjes en gepaste muziek. In de zaal is een plasma-scherm aanwezig welke is verbonden met een pc, deze staat kosteloos ter uw beschikking.

Wilt u tijdens uw borrel of feest hapjes serveren dan kunnen wij dat voor u verzorgen. Wij bieden een ruime keus aan warm en koud bittergarnituur en in overleg kunnen we dit aan uw wensen aanpassen. Ook bieden wij uitgebreide buffetten aan, voorbeelden hiervan kunt u vinden onder de knop groepen.

U kunt de zaal huren tijdens de openingstijden van ons eetcafé. De aanvangstijd kan in overleg worden bepaald, de eindtijd is hooguit twee uur 's nachts. Om er voor te zorgen dat deze mogelijkheden minstens kostendekkend zijn vragen wij een zaalhuur van 15 euro per uur, deze vervalt bij een omzet van 350 euro.

Heeft u vragen? mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.